Dynamics 365 Sales | iFacto
Level up

D365 Sales & Marketing

Dé CRM-toepassing die gebruikers en klanten ondersteunt en het verkoopproces stroomlijnt.

Sales and Marketing met Dynamics 365 CRM software

Commerciële inzichten met Dynamics 365

Een CRM-applicatie die alle klantdata bundelt, optimaliseert de dienstverlening naar klanten én bevordert de samenwerking tussen collega’s. Dynamics 365 Sales (voorheen Dynamics CRM) vergemakkelijkt de communicatie met klanten doordat de juiste informatie in één oogopslag ter beschikking is. Gegevens worden eenvoudig gedeeld tussen collega’s en moeten niet dubbel verwerkt worden, met minder fouten tot gevolg en een betere samenwerking tussen verschillende teams.

Dynamics 365 Sales stroomlijnt verkoopprocessen

Dynamics 365 Sales schept vertrouwen tussen klanten, leveranciers en partners door alle informatie te bundelen en zorgt zo voor een 360 graden overzicht en waardevolle inzichten in o.a. klantdata en communicatie.

De grootste kracht zit in de AI (Artificiële Intelligentie) voor het automatisch genereren van voorspellende klanteninzichten. AI-inzichten helpen bij het maken van de juiste beslissingen en het opbouwen van sterkere klantrelaties. Deze geavanceerde en correcte inzichten zorgen voor de nodige handvaten tijdens salesgesprekken met een grotere slaagkans tot gevolg.  

Dynamics 365 bundelt de nieuwe generatie CRM en ERP applicaties

Naast het beheren van verkoopprocessen en klantgegevens via een CRM-applicatie, is ook het managen van andere bedrijfsprocessen met een doorgedreven ERP-oplossingen cruciaal binnen de dagelijkse bedrijfsvoering. De ware kracht van beide applicaties komt pas boven wanneer deze geïntegereerd worden. Dynamics 365 weet de traditionele kloof tussen CRM- en ERP-applicaties te overbruggen waardoor een bedrijfsbreed beeld ontstaat met diepgaande inzichten én maximale efficiëntie.

CRM en ERP applicaties bundelen hun krachten
Contact

Let's connect.

iFacto Office

Heeft u een vraag? Wij staan voor u klaar.