Route Optimalisatie software
Level Up

Gekoppelde route optimalisatie

Complexe routeplanning opstellen op een eenvoudige manier tot de meest geoptimaliseerde routes.

routeOptimalisation

Minder kilometers, meer verdienen

Software stelt de meest optimale route voor, met behulp van Artificiële Intelligentie (AI), en beperkt de manuele tussenkomst in dit planningsproces. De berekening kan geoptimaliseerd worden voor één of meerdere wagens, rekening houdende met begin- en eindtijden van de chauffeurs. Met één druk op de knop wordt de berekening uitgevoerd en op kaart weergegeven. Vervolgens kan de planner de routes nog controleren en indien gewenst bijsturen. Efficiëntie voor zowel planningsdienst als chauffeurs.

Ga voor optimale efficiëntie en ultieme klantbeleving

Het inplannen van alle medewerkers op de baan is een wederkerende en zeer tijdsintensieve taak voor een planningsdienst. Met een gekoppelde route optimalisatie software worden alle adressen uit de administratie opgezocht en verwerkt tot een optimale route.

Als extra voordeel biedt een professioneel route optimalisatie systeem de nodige functionaliteiten om een betere klantbeleving te ondersteunen. Door tijdig de verwachtte aankomsttijd (ETA’s) aan de klant door te sturen worden onnodige wachttijden voor de klant vermeden. Een extra service voor de klant, zonder tijdsinvestering van de chauffeurs.

ETA smartphone

Bijdragen aan een beter leefmilieu en de mobiliteit

Een onmiddellijk gevolg van geoptimaliseerde routes, is een besparing van de brandstofkosten en rijtijden. Daarnaast draagt de vermindering van CO2-uitstoot bij aan een beter leefmilieu. Op langere termijn hebben geoptimaliseerde routes een positieve invloed op het mobiliteitsprobleem.

Environment Friendly
Contact

Let's connect.

iFacto Office

Heeft u een vraag? Wij staan voor u klaar.