Rapportage en Business Intelligence | iFacto
Level up

Haal het maximale uit data

Neem onderbouwde beslissingen met geïntegreerde rapportage- en business intelligence tools.

Uitgebreide rapportagemogelijkheden en business intelligence tools voor Dynamics 365

Efficiënte rapportering als basis

Door de steeds verdergaande digitalisering van de bedrijfsprocessen wordt er dagelijks een overvloed aan data gegenereerd doorheen een organisatie. Deze losstaande data hebben per definitie weinig betekenis, pas wanneer deze data met elkaar in verband gebracht wordt, kunnen deze worden omgezet in waardevolle informatie. 

Goede rapportering zorgt voor een duidelijke, visuele en gestructureerde dataweergave, die een diepgaandere analyse mogelijk toelaat.

Duidelijk visuele en gestructureerde weergave van data voor uitgebreide analyse

Business Intelligence (BI) om verder te optimaliseren

Accurate en up-to-date informatie helpt bij het nemen van goede onderbouwde beslissingen inzake financiële, commerciële en operationele processen. BI-oplossingen verzamelen gegevens doorheen verschillende softwaretoepassingen (D365 Business Central, CRM, webshop etc.) en geven de mogelijkheid om de verzamelde data te analyseren en verbanden te leggen, om bedrijfsprocessen verder te gaan optimaliseren.

BI-oplossingen verzamelen gegevens uit verschillende softwaretoepassingen

Neem de juiste beslissing

Via rapportage en BI kunnen betere strategische en operationele beslissingen genomen worden, gebaseerd op vooropgestelde KPI’s. Dit betekent een boost voor o.a. de uitlevergraad, klantentevreden, omzet en marge. 

Rapportering is zowel voor de MKB als voor grote internationale bedrijven een meerwaarde. Voor ieders nood werkt iFacto met een geschikte en aansluitende tool.

Maak betere strategische en operationele beslissingen op basis van up-to-date gegevens
Contact

Let's connect.

iFacto Office

Heeft u een vraag? Wij staan voor u klaar.