Level up

Level up your business met Distri+ Apps.

Alle voordelen van standaard ERP-software, aangevuld met specifieke functionaliteiten voor de groothandel en distributie.

Distri+ apps voor doorgedreven magazijnbeheer met Business Central

Distri+ Apps, op maat van de groothandel

Distri+ Apps is een verzameling van branche specifieke apps voor de groothandel, ontwikkeld door iFacto. Deze innovatieve apps zijn een verrijking van Dynamics 365 Business Central en komen tegemoet aan de digitale behoeften van elke groothandel of distributeur. De Distri+ Apps leveren een directe toegevoegde waarde en zorgen voor een onderscheidende kracht in een snel veranderende markt, doordat alle interne administraties kunnen samengebracht worden in 1 geïntegreerd platform dat altijd en overal beschikbaar is.

Distri+ Sales & Purchase app

Een succesvolle verkoop en geoptimaliseerde inkoop.

Versterk uw verkoopkanalen, verbeter uw inkoop en kom in contact met uw klanten door elk bedrijfsproces te stroomlijnen met Distri+ Sales & Purchase. Wees gewapend tegen oplopende betalingstermijnen en enorme druk op prijzen door op een slimme manier om te gaan met de inkoopplanning. Een succesvolle verkoop start nl. bij de eigen inkoop.

Communiceer op een digitale manier met klanten en leveranciers over prijzen en kortingen. Maak eenvoudig en in grote volumes nieuwe artikels aan. Creëer snel en efficiënt offertes op diverse manieren met real time inzicht op voorraden, eerdere aankopen of promoties.

Volg een klacht van klanten of leveranciers correct op en zet in op een digitale uitstraling.

Geoptimaliseerde verkoop en inkoop met Distri+ sales & purchase

Distri+ Logistic app

Een WMS-systeem in Business Central.

Digitalisering dwingt het magazijn om zich snel aan te kunnen passen aan nieuwe omstandigheden. Veranderende doorlooptijden, hoeveelheden en een toenemende complexiteit in gewenste uitlevering kunnen een enorme impact hebben.

De Distri+ Logistics app komt tegemoet in elke magazijnproces en zorgt voor een optimale werkstroom a.d.h.v. diverse bewegingen. Definieer meerdere magazijnen, zones en locaties. Ontvang snel en efficiënt goederen, zelfs volledige containers. Maak zowel interne als externe dragers en stem elke magazijnbeweging op elkaar af zodoende elk proces snel en efficiënt kan verlopen door buffer- en dropzones. Versnel het verpakkingsproces en creëer transportorders die op een digitale manier kunnen gecommuniceerd worden.

Digitaliseren van het magazijn met Distri+ logistic app
Contact

Let's connect.

iFacto Office

Heeft u een vraag? Wij staan voor u klaar.