AI en Microsoft Copilot | iFacto
Level Up

AI & Microsoft Copilot

Artificiële Intelligentie ter ondersteuning van alle Microsoft business gebruikers met Microsoft Copilot.

AI-Copilot

Een boost in business efficiëntie

Door Microsoft Copilot te integreren in Dynamics 365, opent zich een wereld van mogelijkheden voor bedrijven. Deze AI-assistent, gebaseerd op generatieve AI en Natural Language Processing (NLP), automatiseert taken binnen CRM- en ERP-systemen en verbetert de algehele efficiëntie.

Wat is Microsoft Copilot?

Microsoft Copilot is een slimme assistent die gebruikmaakt van geavanceerde taalmodellen (Large Language Models, LLM’s) en organisatiedata. Het is een krachtige tool die de gebruiker helpt bij het verhogen van productiviteit en creativiteit op de werkvloer.

Microsoft 365 Copilot Business

Copilot in Dynamics 365 Business Central

Voor kleine en middelgrote organisaties biedt Copilot intuïtieve AI-tools die de creativiteit van medewerkers stimuleren en tijd besparen. Enkele voordelen zijn:

  • Snellere productintroductie: Copilot is in staat overtuigende product beschrijvingen te genereren op basis van kleur, materiaal en maat. Met een paar klikken is het mogelijk producten op de webshop te publiceren.
    Upload een product afbeelding en Copilot matcht deze automatisch met de juiste productcategorie en attributen.
  • Efficiëntere boekhouding: Copilot helpt bij het reconciliëren van bankafschriften. Upload een bankafschrift of haal het digitaal op, en Copilot matcht transacties automatisch met bekende gegevens in Business Central. Voor de overige transacties stelt het de juiste grootboekrekening voor, waardoor de foutenmarges geminimaliseerd worden.

Copilot in Dynamics 365 Sales

Binnen Dynamics 365 Sales biedt Copilot een chatinterface waarmee verkopers snel samenvattingen kunnen opvragen van hun kansen en leads, recente wijzigingen in hun records kunnen bijhouden, zich kunnen voorbereiden op vergaderingen en het laatste nieuws over hun accounts kunnen lezen.

Om verkopers op de hoogte te houden van hun verkooprecords, vat Copilot wijzigingen samen die zijn aangebracht in lead-, kans- en accountrecords. Deze samenvatting wordt gegenereerd op basis van de auditgeschiedenis van de records. Zo heeft de verkoper snel alle up-to-date informatie binnen handbereik.

Copilot Dynamics 365 Sales

Copilot in Dynamics 365 Customer Service

Voor klantenservice medewerkers biedt Copilot contextuele antwoorden op vragen via chat en e-mail. Het put uit kennisbanken en oplossingshistorieken om altijd de beste oplossing voor te stellen op klantvragen. Zo kunnen medewerkers sneller en nauwkeuriger reageren om tickets efficiënt af te handelen en een betere klantervaring te bieden.

Copilot voor Dynamics 365 Customer Service

Copilot in Microsoft 365

Copilot is ook geïntegreerd met Microsoft 365-applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint, Teams en Outlook. Het helpt gebruikers bij het schrijven van teksten, het genereren van inhoud en het verhogen van de algehele productiviteit.

Kortom, Microsoft Copilot is de toekomst van bedrijfsinnovatie. Door AI-gedreven kennis te combineren met organisatiedata biedt het oplossingen op maat.
Copilot, de slimme assistent, die bedrijven naar nieuwe hoogten brengt!

Copilot Microsoft 365
Contact

Let's connect.

iFacto Office

Heeft u een vraag? Wij staan voor u klaar.